Senior Compliance Officer (Operations)

Omschrijving

De collega's van het BBio Quality & Regulatory Department (QRD) onderhouden het kwaliteitssysteem en verzorgen de batchvrijgifte. Daarnaast verrichten zij registratietaken en bieden zij ondersteuning aan de organisatie bij het valideren van systemen en apparatuur. Voor deze afdeling zoeken wij een QA compliance officer.


Word jij de nieuwe compliance officer, dan lever je proactieve support aan operationele afdelingen en projecten waar het kwaliteit betreft. Daarnaast draag je bij aan de optimalisatie van het kwaliteitssysteem. Ook beoordelen en autoriseren van procedures, deviaties, changes en validatie documentatie maken een belangrijk onderdeel uit van je werk. Verder voer je interne en externe audits uit en ben je betrokken bij overheidsinspecties en klantaudits. Als compliance officer onderhoud je contacten met Operations, QC en ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de manager QA.

Vereisten

Wij verwachten van de senior compliance officer wo werk- en denk niveau en een afgeronde opleiding in een technische, biomedische of procestechnologische richting. Het is voor deze rol heel belangrijk dat je minimaal vijf jaar ervaring meebrengt op het gebied van GMP. Kennis van engineering, productieprocessen en/of het vervullen van de QA-rol in projecten is een pré.


De kerncompetenties van BBio zijn klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken en kwaliteitsgerichtheid. Voor de functie zijn daarnaast de competenties deskundigheid, oordeelsvorming, overtuigingskracht en een goede mondelinge presentatie van belang.

Aanbod

Als compliance officer bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 12, max. € 6.229,09 o.b.v. 40 uur); bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Baudi Heidanus.

Je kunt hem mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800.

Meer informatie over BBio vind je op www.bbio.nl

Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.