Project Engineer

Omschrijving

De afdeling Engineering & Maintenance binnen Bilthoven Biologicals (BBio) richt zich op het uitvoeren van project- & engineeringsactiviteiten, inclusief het uitvoeren van grote investeringsprojecten, het geven van operationele support en op de uitvoer van Commissioning & Qualification (C&Q) op de gebieden van gebouwen, utiliteiten en equipment. Binnen de afdeling zijn wij op zoek naar een project engineer.


In deze functie maak je primair deel uit van teams die investeringsprojecten realiseren. Daarnaast kunnen we je inzetten om modificaties en projecten uit te voeren rondom bestaande utilities - en proces equipment. Binnen de investeringsprojecten ben je verantwoordelijk voor o.a. de clean utilities (PW, WFI, CS, CIP, SIP, farmaceutische gassen, cleanroom HVAC etc.) en black utilities (chilled water, cooling water, soft water, plant steam etc.). Je verzorgt en controleert de technische specificaties, de farmaceutische documentatiepakketten en de uitvoering van constructie, installatie, commissioning en kwalificatie activiteiten. Je hebt hiervoor contact met de eindgebruiker, de overige disciplines in het team, de projectmanager, leveranciers en engineering bureaus.

Vereisten

Wil jij als project engineer bij Engineering & Maintenance aan de slag, dan vragen wij van jou:

  • Brede ervaring (minimaal 10 jaar) met genoemd werkgebied in een farmaceutische GMP omgeving;
  • Een technische hbo- opleiding en werk- en denkniveau;
  • Initiatief en oog voor wat er moet gebeuren;
  • Het vermogen om je collega's constructief te betrekken;
  • Je eigen werk conform doelstellingen te realiseren.

Verder vind je het vanzelfsprekend om veilige omstandigheden te creëren en onder veilige condities te werken.


Naast de kerncompetenties klantgericht, resultaatgericht, samenwerken en kwaliteitsgericht, zijn er nog een aantal specifieke competenties die van belang zijn om deze functie tot een succes te maken. Je bent namelijk ter zake deskundig, weet je schriftelijk goed uit te drukken, beschikt over overtuigingskracht en creativiteit. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en in het Engels.


Herken jij je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. We zijn benieuwd naar je motivatie.

Aanbod

Als project engineer bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 10, max. € 4833,21 o.b.v. 40 uur); bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin.

Je kunt haar mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800.


Meer informatie over BBio vind je op www.bbio.nl


Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.