Onderzoeksmedewerker

Omschrijving

Werk jij ook mee aan onze ambitie om kinderen wereldwijd met vaccins te beschermen tegen infectieziekten?

Bilthoven Biologicals – sinds 2012 onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume – is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins als polio-, DTP (difterie-tetanus-polio) en BCG produceert. Bilthoven Biologicals (BBio) levert vaccins aan de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma. Voor de afdeling QCV van BBio zoeken wij een:


Onderzoeksmedewerker


De Unit Quality Control van Bilthoven Biologicals B.V. (BBio) bestaat uit 4 afdelingen die vaccins, grondproducten, tussenproducten en media controleren. De afdeling Laboratorium voor Virale en Bacteriële Vaccins (QCV)verzorgt o.a. de controle van geïnactiveerd Polio (IPV), difterie en tetanus vaccin en van Bacillus Calmette-Guérin (BCG) voor de behandeling van blaastumoren op gebied van identiteit, veiligheid en werkzaamheid.

 

Functie

Als Onderzoeksmedewerker werk je aan:

  • Het inzetten van veiligheids -en werkzaamheidstesten voor polio.
  • Het inzetten van routinetesten, vooral op virologisch (polio) gebied, zoals vreemde virustesten; CCID50-test; ELISA test voor bepaling van D-antigeen.
  • Na inwerkperiode ben je verantwoordelijke voor testen door het aftekenen van uitslagprotocollen.
  • Tevens ben je betrokken bij het implementeren van nieuwe testmethodes, of verbeteren van bestaande methodes op virologisch gebied.

Vereisten

Profiel

  • Je hebt minimaal een werk-/denkniveau op HBO-niveau en een afgeronde opleiding in een microbiologisch virologisch), immunologisch richting.
  • Je bent bekend met de eisen die een GMP en ISO omgeving stelt.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring én affiniteit met immunologische en weefselkweek technieken en met opzetten en valideren van testen.
  • Je hebt een flexibele instelling en het vermogen om in teamverband te kunnen werken.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zowel in Nederlands als in Engels is een vereiste.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en in het Engels.

 

Je werkt nauwkeurig en precies, bent analytisch ingesteld en je bent aantoonbaar in staat om procedures en processen begrijpelijk uit te leggen aan anderen.

Je hebt plezier in advies geven en je haalt energie uit het op een hoger niveau brengen van collega’s. Vaccinatie is verplicht voor BBio-medewerkers.

 

Aanbod

Als onderzoeksmedewerker bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 8, max. € 3.984,91 o.b.v. 40 uur), bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob van Vegchel (recruiter).

Je kunt hem mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800.