Onderzoeksanalist

Omschrijving

Bilthoven Biologicals – sinds 2012 onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume – is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins als polio-, DTP (difterie-tetanus-polio) en BCG produceert. Bilthoven Biologicals (BBio) levert vaccins aan de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma. Voor ons hard groeiende en dynamische bedrijf zoeken wij een onderzoeksanalist

In deze rol zal je primaire focus liggen op de GMP documentatie van ons chemische laboratorium. Samen met een team van 12 analisten zorg je voor het afhandelen van documentatie en openstaande records bij de kwaliteitscontroles op grondstoffen en eindproducten. Vanuit je inhoudelijke kennis komt je focus te liggen op het aanpassen, stroomlijnen en reviewen van documentatie- en deviatie-onderzoek. De daarbij behorende CAPA’s handel je natuurlijk ook af. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor QC documentatievraagstukken naar o.a. Quality Assurance en naar productie afdelingen. Het gaat dan vaak om validatie en kwalificatie van apparatuur en processen.


De afdeling Quality Control bestaat uit drie analistenteams (bacterieel/viraal, microbiologie en chemie). Jij rapporteert in deze rol aan de Manager Chemistry.


Kort samengevat, ga je in deze functie:


  • Zorgen voor een correcte documentstroom binnen de afdeling;
  • Deviatie- en CAPA rapporten schrijven; 
  • Plannen en rapporten opstellen voor apparatuur en methode validatie;
  • Zorgdragen voor proces en procedure verbeteringen binnen de afdeling.

Daarnaast ben je inhoudelijk sparringpartner naar QA en productie over jouw bevindingen.

Vereisten

Om een goede invulling te geven aan de rol van onderzoeksanalist, heb je


  • Hlo- werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring en kennis van analyses op een chemisch laboratorium;
  • Gedegen kennis van GMP- processen en – procedures.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en in het Engels.

Je werkt nauwkeurig en precies, bent analytisch ingesteld en je bent aantoonbaar in staat om procedures en processen begrijpelijk uit te leggen aan anderen. 
Je hebt plezier in advies geven en je haalt energie uit het op een hoger niveau brengen van collega’s.

Aanbod

Als onderzoeksanalist bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 9, max. € 4.353,13 o.b.v. 40 uur), bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob van Vegchel (recruiter).

Je kunt hem mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800.


Meer informatie over Bbio vind je op onze website: www.bbio.nl


Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.