ICT Specialist

Omschrijving

Bilthoven Biologicals – sinds 2012 onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume – is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins als polio-, DTP (difterie-tetanus-polio) en BCG produceert. Bilthoven Biologicals (BBio) levert vaccins aan de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma. Ook een bedrijf als BBio kan niet zonder de goede ondersteuning van een optimaal opererende afdeling Information Technologie. De aandachtsgebieden binnen onze IT-afdeling vereisen gevalideerde ontwikkeling en - beheer. Een deel van de dienstverlening besteden wij uit.


Voor onze IT-afdeling zijn wij op zoek naar een ICT specialist. Ben jij die ICT, dan ga je je bezighouden met:

  • Behoefte-inventarisatie, beschrijven van bestaande productiestromen en de daarin voorkomende knelpunten;
  • Raadplegen van in- en/of externe specialisten m.b.t. te hanteren methoden en technieken;
  • Mee adviseren over aanschaf en invoering van nieuwe onderdelen van besturingssysteem, systeemcomponenten of systeemprogrammatuuur;
  • Optimaliseren van reeds bestaande productie automatiseringssystemen;
  • Opstellen van een plan voor beheer van productie automatiseringssystemen;
  • Opstellen en beheren van een backup- en recoveryplan voor deze systemen;
  • Geven van advies over vervangingsbeleid van deze automatiseringssystemen;
  • Zorgen voor afstemmen tussen automatisering en externe leveranciers en extern beheer van productie automatiseringssystemen.

Jouw werkzaamheden in de rol van ICT specialist vinden plaats binnen de strategie van het ICT productiebeleid. Je rapporteert aan het afdelingshoofd voor wat betreft het richting geven aan de ontwikkeling van productiesystemen en de ondersteuning bij gebruik van bestaande productiesystemen. Tevens rapporteer je over toepassingsmogelijkheden van automatiseringsmiddelen.

Vereisten

Je hebt een relevante HBO+ opleiding. Naast de kerncompetenties klantgericht, resultaatgericht, samenwerken en kwaliteitsgericht, zijn er nog een aantal specifieke competenties die van belang zijn om deze functie tot een succes te maken. Je bent namelijk nauwkeurig, een kei in probleemanalyse, beschikt over een conceptuele flexibiliteit en tot slot kun je ook prima improviseren.


Herken jij je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. We zijn benieuwd naar je motivatie.

Aanbod


Als ICT Specialist bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 10, max. € 4.833,21 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Baudi Heidanus.
Je kunt hem mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800.


Meer informatie over bbio vind je op onze website: www.bbio.nl


Voor deze functie is vaccinatie verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.