HR assistant

Omschrijving

Bilthoven Biologicals – sinds 2012 onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume – is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Bilthoven Biologicals (BBio) levert vaccins aan de World Health Organisation (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma. Binnen de afdeling Human Resources (HR) die bestaat uit de sub-afdelingen advies, training, recruitment en personele administratie zijn wij op zoek naar een HR assistant.


Als HR assistant bij BBio draag je bij aan een optimale uitvoering van onze personeelsadministratie. Je zorgt dat de HR database correcte gegevens bevat en medewerkers de juiste contracten en correspondentie ontvangen. Interne afdelingen ontvangen van jou tijdig input over personele mutaties. Een belangrijk onderdeel van je rol als HR assistant is de verdere professionalisering en structurering van het personeelsinformatiesysteem AFAS richting onze klant (medewerkers). De nadruk ligt hierbij op het doorvoeren van standaardisatie van processen en deze nóg efficiënter/voorspelbaarder maken. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van standaard signaleringen richting de managers betreft aflopende contracten, etc.


Meer concreet bestaat je rol verder nog uit:

  • Onderhoud en beheer van het AFAS personeels- en informatiesysteem van BBio;
  • Correspondentie als schriftelijke bevestigingen van mutaties;
  • Controle en beoordeling van binnenkomende mutaties a.d.h.v. de cao samen met de HR business partners;
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten; 
  • Berekeningen op het gebied van reiskosten, verlofuren, salaris, e.d.;
  • Verwerking en controle van ziek- en herstelmeldingen en WVP acties richting UWV; 
  • Signalering van nieuwe medewerkers, einde contracten, jubilea, einde proeftijd; 
  • Archivering en beheer van (digitale) personeelsdossiers; 
  • HR rapportages, relevante HR informatie richting HR collega’s en de managers van Bbio.

Verder fungeer jij als de HR Frontoffice; je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en managers als het om eerstelijns HR vragen gaat. Daarnaast ondersteun je de HR business partners bij diverse HR Projecten.

Vereisten

Om met succes invulling te geven aan deze rol beschik je over een afgeronde mbo- opleiding in de richting van P&O of HRM. Je hebt minimaal drie à vijf jaar ervaring in een vergelijkbare HR medewerker-/ assistent functie. Kennis van en ervaring met het werken met Afas Insite en Profit is een must. Ervaring met het voorbereiden en/of verwerken van salarismutaties is een pre. 


Verder ben je uitstekend in staat je eigen werk te organiseren en prioriteiten te stellen. Je bent een positief ingestelde, wendbare teamplayer met doorzettingsvermogen. Door jouw sociale vaardigheden en resultaatgerichte instelling weet jij de klant optimaal te servicen. Je schroomt niet om initiatief te tonen. 

Aanbod

Als HR assistant bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 8, max. € 3.000,- o.b.v. 40 uur).
Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe Reageer op deze vacature- button.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rob van Vegchel.
Je kunt hem mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800.


Meer informatie over BBio vind je op onze website: www.bbio.nl


Voor deze functie is vaccinatie verplicht.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.