Compliance Officer QA Systems

Omschrijving

Ben jij die ervaren Compliance Officer met focus op audits en trainingen die de afdeling Quality Assurance van Bilthoven Biologicals komt versterken?

 

Bilthoven Biologicals is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Sinds 2012 is het bedrijf onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan onder andere de World Health Organization (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma.

 

Quality Assurance richt zich op kwaliteitsborging en -controle, vrijgifte van producten en naleving van de wetgeving (w.o. GMP, ISO). Het team heeft drie afdelingen: QA operations, QA Systems & Compliance en QA Projects. Binnen de afdelingen streven we ernaar om iedereen zo breed mogelijk in te zetten.


De functie

Wij zijn op zoek naar een Compliance Officer, die onze organisatie helpt om het kwaliteitsniveau te borgen en te verbeteren. Je bent accuraat, kunt goed met mensen omgaan en hebt een rugzak vol met Quality Assurance ervaring. Je kunt wet- en regelgeving helpen omzetten in praktische, effectieve en efficiëntere processen.

Dit betekent dat je veel in contact bent met andere afdelingen binnen de organisatie, waarbij je rapporteert aan de Manager QA Systems & Compliance.


Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Organiseren en uitvoeren van interne- en externe audits
 • Begeleiden van externe auditors en inspectieteams
 • Trainen en opleiden van medewerkers van BBio
 • Projectmatig up-to-date houden en/of verbeteren van een of meerdere onderdelen van ons kwaliteitssysteem
 • Beoordelen en autoriseren van procedures, deviaties, changes en validatie documentatie.

Vereisten

De volgende functie-eisen horen daarbij:

 • Relevante hbo-opleiding (technisch/biomedisch of proces technologie)
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de biotechnische of farmaceutische industrie
 • Aantoonbare recente werkervaring en kennis van GMP
 • Inzicht in biofarmaceutische productieprocessen
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels (woord en geschrift).


Aanbod

Als Compliance Officer bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal 10, max. € 4.979 o.b.v. 40 uur). Bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen.


Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Isarin.

Je kunt haar mailen via werkenbij@bbio.nl of bellen op 030-800 4800.