Analist B

Omschrijving

Bilthoven Biologicals – sinds 2012 onderdeel van Cyrus Poonawalla Group, ’s werelds grootste vaccinproducent in volume – is een wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert, zoals polio-, difterie-tetanus-polio (DTP) en BCG. Bilthoven Biologicals levert vaccins aan de World Health Organisation (WHO) voor het polio-eradicatieprogramma. 


De afdeling Quality Control van Bilthoven Biologicals B.V. (BBio) bestaat uit drie laboratoriumafdelingen die vaccins, grondstoffen,  tussenproducten en media controleren. De afdeling Quality Control Microbiologie verzorgt o.a. de controles op steriliteit, ruimtemonitoring, groeikwaliteit en overige microbiologische testen. Daarnaast voert QCM trainingen en kwalificaties uit voor cleanroomkleding, environmental monitoring en watermonitoring. Voor de afdeling QCM van BBio zoeken wij een analist.


Als analist werk je aan:

  • Kwalificeren van cleanroom medewerkers (m) m.b.v. omkleedtraining, stempelen, testen en rapporteren;
  • Ondersteunen bij testen in het kader van ruimtemonitoring en overige microbiologische testen die routinematig worden uitgevoerd binnen LMC - Micro;
  • Verwerken van de monsterstroom in SAP en LIMS;
  • Controleren van productiepartijen (AQL);
  • Eventueel, afhankelijk van ervaring, witnessen van handelingen in cleanrooms van Operations.

Vereisten

  • Je hebt minimaal mbo- werk-/denkniveau en een afgeronde opleiding in een microbiologische laboratoriumrichting of farmaceutische richting (farmaceutisch vakman);
  • Je bent bekend met de eisen die een GMP- en ISO omgeving stelt;
  • Je hebt enige jaren ervaring én affiniteit met werken in cleanrooms en bent gekwalificeerd voor omkleden van klasse C naar B;
  • Je hebt een flexibele instelling en werkt graag in teamverband;
  • Kennis van en ervaring met het gebruik van SAP en LIMS en elektronische QMS systemen (TrackWise) is een pre.

De kerncompetenties van BBio zijn klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken en kwaliteitsgerichtheid. Daarnaast zijn de competenties nauwkeurigheid, aanpassingsvermogen en zelfstandigheid van belang voor het goed kunnen functioneren in deze functie.

Aanbod

Als analist bij BBio kun je rekenen op een goed salaris (schaal .., max. € .. o.b.v. 40 uur), bovendien ontvang je een 13e maand en kun je gratis gebruik maken van de sportschool op het terrein. Je kunt kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek en je bouwt je pensioen op bij het gerenommeerde ABP. Minstens zo belangrijk: we zijn een bedrijf in de groei. Dat biedt mogelijkheden voor mensen met passie en ambitie, maar soms ook groeistuipen. Reken niet op een gespreid bed, wel op de mogelijkheid om met onze organisatie mee te groeien en een bijdrage te leveren aan onze ambitie om de kinderen in de wereld te beschermen met betaalbare vaccins.

Informatie

Spreekt deze rol je aan en pas je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via de blauwe Reageer op deze vacature- button. 


 Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rob van Vegchel.
Je kunt hem mailen via werkenbij@bbio.nl of bel 030-800 4800.


Meer informatie over BBio vind je op www.bbio.nl

Voor deze functie is vaccinatie verplicht